En kur på 4 ggr rekommenderas att göra 1-2 ggr/år.

 

KEMISK PEELING/AHA-BEHANDLINGAR

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där man lägger aktiva ämnen på huden, ofta syror av olika slag, för att förbättra och föryngra huden.

 

Under de sista fem-tio åren har utvecklingen gått påtagligt framåt inom området peel och medicinsk hudvård. Det finns en vetenskaplig grund för det vi gör i och med att man fått klart för sig vilka effekter olika vitaminer och syror har på hudens förnyelse. 

Många kemiska peelingar är aha-behandlingar, där en eller flera aha-syror ingår i den kemiska peelen. 

 
Milda kemiska peeler används för allmän uppfräschning av huden, djuprening, för att få glans och lyster, minska porer och fina linjer och vid mild akne.
Lite starkare peeler passar för mer åldrad eller rynkig hud. Vi har också olika peeler för att behandla pigmenteringar och för oljig eller inflammerad akne.

Klicka här för mer information.

 

Eneomeys peelprogram

Purify Masque 10 %

 

Kur: Gå 4 ggr betala för 3

25 min

1300 kr

 

3900 kr

 

För en första behandling med mild glykolsyra och för behandling av känslig hud. I denna behandling använder vi oss av en mask med 10 % glykolsyra. Behandlingen stimulerar cellnybildning i huden och snabbar på nedbrytning av döda celler på hudytan.

Du får en slätare hud med mer fräschör och spänst.

I behandlingen ingår: rengöring med pre-peel, peeling med Purify Masque 10 % och avslutande post-peel produkter. Purify Masque 10 % rekommenderas som en kur på 4 gånger med 2 veckors intervall.

Facial Peel

 

Kur: Gå 4 ggr betala för 3

25 min

2200 kr

 

6600 kr

 

En snabb, skonsam och effektiv peel för föryngring av ansiktet vid första tecken på åldrad, oelastisk och slapp hud, samt matt och oregelbunden pigmentering i huden. Behandlingen reducerar rynkor, fina linjer och jämnar ut hudtonen. Denna peel är lite starkare, 70 % glykolsyra.

I behandlingen ingår: rengöring med pre-peel, peeling med Facial Peel och avslutande post-peel produkter. Facial Peel rekommenderas som en kur på 4 gånger med 2 veckors intervall.

Dermaceutic peelprogram

Mask Peel 30%

 

Kur: Gå 4 ggr betala för 3

25 min

1400 kr

 

4200 kr

 

En mild peel för djuprengöring av huden. Passar en oljig, oren och aknebenägen hud.

Peelingen jobbar på synliga porer, överskott av talg samt en mild föryngring av huden.

Den innehåller glykolsyra 30 %, 2 % salicylsyra och bentonitlera.

I behandlingen ingår: rengöring av pre-peel, peeling med Mask Peel och avslutande post-peel produkter. Mask Peel rekommenderas som en kur på 4 gånger med 2 veckors intervall.

Milk Peel

 

Kur: Gå 4 ggr betala för 3

25 min

1800 kr

 

5400 kr

 

En mellanstark peel för behandling av en hud med pigmentfläckar, åldrad och rynkig hud.

Milk Peel passar de flesta och är en bra "quickfix" och som vi även kallar för vår "Askungepeel". Behandlingen mjukar upp fina linjer och torrhetsrynkor. Rengör och fräschar effektivt upp oren, trött och livlös hud samt normaliserar talgproduktionen. Den ger en otroligt fin lyster och jämnar ut hudtonen. Vi arbetar med en mjölksyrapeel (glykolsyra 50 %, salicylsyra 4 %, mjölksyra 10 %) som verkar avfettande, djuprenande, utslätande och pigmentutjämnande.

I behandlingen ingår: rengöring med pre-peel, peeling med Milk Peel och avslutande post-peel produkter. Milk Peel rekommenderas som en kur på 4 gånger med 2 veckors intervall.