PRODUKTER

Våra produkter har vi valt utifrån kunskap och erfarenhet för att uppnå bästa resultat både i behandlingar och för din hemmavård. Dagens utbud av produkter är en djungel, vi hjälper dig att finna det rätta för din hud! Välj bland produkterna nedan för mer information om varje märke.

 

Decléor

Declèor kombinerar vetenskapen och essentiella oljor med senaste teknik och forskning. Med över 30 års erfarenhet är Declèor idag ledande inom aromaterapi!
Declèors skönhetsfilosofi inriktar sig inte bara på fina resultat - den ger en totalupplevelse för både kropp, själ och sinne.
Aromaterapi är naturen i sin renaste form!

Babor

Babor är ett tyskt familjeföretag som funnits på marknaden i 50 år. De är ledande inom hudvård och spa industrin och bygger sin filosofi på att utnyttja de aktiva råvaror som naturen erbjuder i sina produkter och behandlingar.

Mene & Moy

Mene & Moy är världsledande inom medicinsk hudvård, cosmoceuticals (hudvård på gränsen till läkemedel) och kemisk peeling. Genom att kombinera medicinsk hudvård och kemisk peeling kan man förbättra huden radikalt. Mene&Moys hudvård stimulerar cellaktiviteten, är djuprengörande mot acne, ger lyster och glans, förbättrar hudens struktur, ökar hudens elasticitet, tar bort åldersfläckar/pigmenteringar och reducerar fina linjer. Du kommer att märka hur din hud blir slätare och lenare, och får en känsla av hudföryngring som sitter kvar länge.

Dermaceutic

För mycket torr hy, pigmentfläckig hy, rödflammig hy och efter behandling har Dermaceutic en serie effektiva specialprodukter.

Dermaceutics produkter är framtagna av ett franskt team biokemister, hudläkare och estetiska kirurger, ursprungligen för att tillfredställa deras behov av hudvårdsprodukter postoperativt.

De verkar genom en skicklig samverkan mellan olika aktiva principer för att förbereda, reparera, optimera och förlänga resultatet av peeling, laserslipning, lifting, rynkfyllning och kirurgiska ingrepp.

Skin Renu

För den känsliga huden runt ögonen har Skin Renu en revolutionerande produktserie.

Skin Renu är exklusiva ögonprodukter med en unik formula som ger maximal näring. De löser specifika problem såsom rynkor, mörka ringar och påsar under ögonen. Skin Renu är utvecklade av den brasilianska plastikkirurgen Rumolo Mene.

bareMinerals Makeup

En makeup baserad på rena mineraler från naturen. En makeup som känns naturlig, ser naturlig ut - tack vare att den är naturlig. Makeup så ren att du kan sova med den!

100% naturlig hudvårdande make-up som arbetar i synergi med huden. Den absolut hetaste make-up trenden på marknaden. bareMinerals lugnar, läker och verkar antiinflammatoriskt, samtidigt som den täcker rodnader, mörka ringar och ojämnheter. Zinkoxiden som finns i bareMinerals make-upen ger Din hud ett naturligt solskydd och skyddar därför Din hud mot förtida åldrande. bareMinerals make-upen ger Din hud en vacker, naturlig färg och en underbar lyster.

Supersunic

Supersunic är en kombination av olika sockerarter som ger en reaktion tillsammans med hudens proteiner. Resultatet blir en brun ton på huden som är jämförbar med äkta solbränna. Vätskan som sprayas på sprids jämnt och finfördelat över huden, som ett lätt duggregn utan rinningar. Resultatet blir en snygg fräsch brun ton. Man behöver inte massera in lösningen. Efter ca 2 timmar börjar Supersunic arbeta och fortsätter sin aktivitet under kommande 12 timmar. Utan någon hjälp med insmörjning, får man en djup snygg naturlig "solbränna."

LCN

WILDE COSMETICS är ett modernt kosmetikaföretag som erbjuder produkter och tjänster för den kosmetiska fackmarknaden.

Under varumärket LCN erbjudes marknaden världen över produkter och tjänster för de professionella salongerna. LCN Sverige representerar WILDE COSMETICS i Sverige och marknadsför varumärket LCN - the beauty concepts.

Samarbetet mellan WILDE COSMETICS eget forsknings- och utvecklingsteam och internationellt kända kemister, specialister och universitet har resulterat i innovativa produkter och en produktutveckling som visar vägen.

LCN concept foot omfattar ett komplett sortiment moderna produkter av högsta kvalitet för fotvård/pedikyr.
Sortimentet inkluderar produkter som gör det möjligt att anpassa professionella behandlingar för bästa resultat.
Inspirerande hemvårdsprodukter gör att du kommer att vilja visa fram fötterna.

LCN concept hand omfattar handvårdsprodukter för både professionella behandlingar och hemvård från klassisk nagelbandskräm till handkräm med solskyddsfaktor. Moderna produkter, som med verksamma ingredienser, lyfter den traditionella manikyren till handvård som lever upp till dagens förväntningar.