PRODUKTER

Våra produkter har vi valt utifrån kunskap och erfarenhet för att uppnå bästa resultat både i behandlingar och för din hemmavård. Dagens utbud av produkter är en djungel, vi hjälper dig att finna det rätta för din hud!
Välj bland produkterna nedan för mer information om varje märke.

 

ESSE Probiotic Skincare

Esse betyder “att vara” på latin. Företaget grundades i Sydafrika 2002 av kemisten Trevor Steyn. Under sina studier i organisk kemi upptäckte han ett antal substanser i den sydafrikanska floran som visade sig ha en fantastisk potential att göra nytta för huden. Esse genomsyras av en stark medvetenhet om miljö och hållbarhet och strävar i sitt arbete efter att bidra till att bevara Afrikas biologiska mångfald. Man håller hårt på sina grundläggande värderingar som innebär att företaget är ekologiskt certifierat genom Ecocert, stödjer rättvis handel genom Phyto Trade Africa, är helt veganskt och ackrediterat av Peta och Beauty Without Cruelty. Alla produkter är märkta med Vegan Societys märkning. Esse är även ett koldioxidneutralt företag.

 

Produkterna är avancerade med höga koncentrationer av aktiva naturliga ingredienser. Företaget är världsledande när det gäller att införliva probiotika och prebiotika i hudvård. Esse Probiotic Serum är det första serumet i världen som innehåller levande probiotika genom en avancerad mikroteknologi. Det finns stora fördelar med att tillföra probiotika i sin hudvårdsrutin eftersom det stärker hudens skyddsbarriär och försvar mot skadliga och nedbrytande processer. Resultatet blir en stark och frisk hud som blir mindre irriterad och känslig, helt på naturlig väg.

Nannic är innovativa produkter som verkar på djupet, med hög andel aktiva och naturliga ingredienser.

I samarbete med en forskargrupp som besitter stora kunskaper inom kosmetik och hälsa tillverkas produkterna i eget forsknings labratorium i Belgien. Krämerna är dermatologiskt testade och passar även den känsliga huden.

 

Xlash-serien består av unika skönhetsprodukter av högsta kvalité som ger ett tydligt resultat och som är lätta att använda. Vi säljer ögonfransserum som ger dig en intensiv blick med långa fylligare fransar, mascara; den helt naturliga mascaran som genast gör dina ögonfransar längre och ger dem näring så de kan växa sig starkare och friskare och även ögonbrynsserum som ger tätare och fylligare ögonbryn. Utforska Xlash-serien för att hitta det som du behöver. Produkterna från Xlash-serien går lika bra att använda i vardagen som till festen. Xlash-seriens produkter innehåller närande ingredienser som är skonsamma för dig.

 

Blinc är ett amerikanskt varumärke som är specialiserade på unik ögonmakeup. Produkterna är utvecklade för att kunna användas av personer med riktigt känsliga ögon, allergiker, nyopererade ögon, rinniga ögon men också till personer som ställer extra höga krav på sin ögonmakeup så som aktiva personer som tränar hårt, har långa arbetsdagar eller lever i ett klimat som tär på makeupen. 

Vi säljer Blincs vattenresistenta mascara och ögonbrynsmousse i alla färger. Synonymt för alla produkter från Blinc är att de är skonsamma, erbjuder en unik hållfasthet och sitter tills du själv väljer att avlägsna makeupen. Prova Blinc du också och bli en av alla tusentals nöjda kunder. Du kommer inte att bli besviken! 

That´so lyfter brun utan sol produkterna till en helt ny nivå. Det är helt omöjligt att se skillnad mellan That´so färgen och riktig solbränna. Du kan klä på dig direkt efter appliceringen, ingen ”brun utan sol” lukt och solbrännan avtar naturligt utan fläckar. Huden har en naturlig cellförnyelse vilket gör att färgen faller av i takt med att vi tappar hudceller, färgen håller i ca 4-6 dagar, men huden är som brunast under de första 3 dagarna. Dessa produkter är därför perfekt för dig som vill undvika skadliga UV-strålar, har svårt att bli brun, har solallergi, eller vill bli brun på en gång inför en fest eller annan tillställning.

 


 

LCN

LCN concept foot omfattar ett komplett sortiment moderna produkter av högsta kvalitet för fotvård/pedikyr. Sortimentet inkluderar produkter som gör det möjligt att anpassa professionella behandlingar för bästa resultat. Inspirerande hemvårdsprodukter gör att du kommer att vilja visa fram fötterna.


LCN concept hand omfattar handvårdsprodukter för både professionella behandlingar och hemvård från klassisk nagelbandskräm till handkräm med solskyddsfaktor. Moderna produkter, som med verksamma ingredienser, lyfter den traditionella manikyren till handvård som lever upp till dagens förväntningar.