PRODUKTER

Våra produkter har vi valt utifrån kunskap och erfarenhet för att uppnå bästa resultat både i behandlingar och för din hemmavård. Dagens utbud av produkter är en djungel, vi hjälper dig att finna det rätta för din hud!
Välj bland produkterna nedan för mer information om varje märke.

 

Decléor

Declèor kombinerar vetenskapen och essentiella oljor med senaste teknik och forskning.

Med över 30 års erfarenhet är Declèor idag ledande inom aromaterapi!
Declèors skönhetsfilosofi inriktar sig inte bara på fina resultat - den ger en totalupplevelse för både kropp, själ och sinne. Aromaterapi är naturen i sin renaste form!

 
Nannic är innovativa produkter som verkar på djupet, med hög andel aktiva och naturliga ingredienser.
I samarbete med en forskargrupp som besitter stora kunskaper inom kosmetik och hälsa tillverkas produkterna i eget forsknings labratorium i Belgien. Krämerna är dermatologiskt testade och passar även den känsliga huden.

 

Eneomey

Eneomey är världsledande inom medicinsk hudvård, cosmoceuticals (hudvård på gränsen till läkemedel) och kemisk peeling. Genom att kombinera medicinsk hudvård och kemisk peeling kan man förbättra huden radikalt. Eneomeys hudvård stimulerar cellaktiviteten, är djuprengörande mot acne, ger lyster och glans, förbättrar hudens struktur, ökar hudens elasticitet, tar bort åldersfläckar/pigmenteringar och reducerar fina linjer. Du kommer att märka hur din hud blir slätare och lenare, och får en känsla av hudföryngring som sitter kvar länge.

 

Sedan 1985 har Romulo Mene, en brasiliansk plastikkirurg, och Laurence Moy, en amerikansk dermatolog, använt sin expertis till forskning inom hudens åldrande. Idag har deras arbete burit frukt inom den dynamiska hudvården som är ett verkligt alternativ till kirurgi.

Effektiviteten i hudvårdsprogrammet ligger i höga koncentrationer av de aktiva ingredienser som används, särskilt stabiliserad C-vitamin och glykolsyra som utgör basen i varje produkt utvecklad av ENEOMEY.

På daglig basis har behandlingsprogrammet två faser: en revitaliserande behandling på morgonen och en exfolierande behandling på kvällen. ENEOMEY ‘s behandlingsprogram ökar nybildningen av kollagen, elastin och hyaluronsyra markant, för att ge en fastare hud och jämnare hudton. Som ett resultat av detta återfår din hud sitt naturliga skydd för att bekämpa effekter av UV-strålning, luftföroreningar och åldrande.

ENEOMEY ‘s produkter rekommenderas även som komplement och underhåll av kosmetiska behandlingar såsom kemisk peeling, genom att förbereda, skydda och underhålla samt förlänga resultaten. I kombination av medicinsk hudvård och kemisk peeling kan huden förbättras radikalt. Föryngringen av huden finns kvar för alltid.

 

Dermaceutic

Dermaceutic, en serie cosmeceuticals med produkter framtagna av ett franskt team biokemister, hudläkare och estetiska kirurger, ursprungligen för att tillfredställa deras eget behov av hudvårdsprodukter postoperativt. Serien innehåller unikt höga koncentrationer av aktiva ämnen som verkar genom en skicklig samverkan mellan olika aktiva principer, för att förbereda, reparera, optimera och förlänga resultatet av peeling, laserslipning, lifting, rynkfyllning och estetiska ingrepp.

Genom glykolsyrans förberedande verkan absorberas vitaminer och antioxidanter betydligt bättre och därmed ökar behandlingen sin effektivitet. En perfekt behandling för dig med pigmentfläckar, åldrad och eller solskadad hud eller acne samt acne ärr. En kombination av medicinsk hudvård och kemisk peeling förbättrar huden radikalt.

 

Xlash-serien består av unika skönhetsprodukter av högsta kvalité som ger ett tydligt resultat och som är lätta att använda. Vi säljer ögonfransserum som ger dig en intensiv blick med långa fylligare fransar, mascara; den helt naturliga mascaran som genast gör dina ögonfransar längre och ger dem näring så de kan växa sig starkare och friskare och även ögonbrynsserum som ger tätare och fylligare ögonbryn. Utforska Xlash-serien för att hitta det som du behöver. Produkterna från Xlash-serien går lika bra att använda i vardagen som till festen. Xlash-seriens produkter innehåller närande ingredienser som är skonsamma för dig.

 

Blinc är ett amerikanskt varumärke som är specialiserade på unik ögonmakeup. Produkterna är utvecklade för att kunna användas av personer med riktigt känsliga ögon, allergiker, nyopererade ögon, rinniga ögon men också till personer som ställer extra höga krav på sin ögonmakeup så som aktiva personer som tränar hårt, har långa arbetsdagar eller lever i ett klimat som tär på makeupen. 
Vi säljer Blincs vattenresistenta mascara och ögonbrynsmousse i alla färger. Synonymt för alla produkter från Blinc är att de är skonsamma, erbjuder en unik hållfasthet och sitter tills du själv väljer att avlägsna makeupen. Prova Blinc du också och bli en av alla tusentals nöjda kunder. Du kommer inte att bli besviken! 

bareMinerals Makeup

En makeup baserad på rena mineraler från naturen. En makeup som känns naturlig, ser naturlig ut - tack vare att den är naturlig. Makeup så ren att du kan sova med den!

100% naturlig hudvårdande make-up som arbetar i synergi med huden. Den absolut hetaste make-up trenden på marknaden. bareMinerals lugnar, läker och verkar antiinflammatoriskt, samtidigt som den täcker rodnader, mörka ringar och ojämnheter. Zinkoxiden som finns i bareMinerals make-upen ger Din hud ett naturligt solskydd och skyddar därför Din hud mot förtida åldrande. bareMinerals make-upen ger Din hud en vacker, naturlig färg och en underbar lyster.
 
That´so lyfter brun utan sol produkterna till en helt ny nivå. Det är helt omöjligt att se skillnad mellan That´so färgen och riktig solbränna. Du kan klä på dig direkt efter appliceringen, ingen ”brun utan sol” lukt och solbrännan avtar naturligt utan fläckar. Huden har en naturlig cellförnyelse vilket gör att färgen faller av i takt med att vi tappar hudceller, färgen håller i ca 4-6 dagar, men huden är som brunast under de första 3 dagarna. Dessa produkter är därför perfekt för dig som vill undvika skadliga UV-strålar, har svårt att bli brun, har solallergi, eller vill bli brun på en gång inför en fest eller annan tillställning.
 


 

LCN

LCN concept foot omfattar ett komplett sortiment moderna produkter av högsta kvalitet för fotvård/pedikyr. Sortimentet inkluderar produkter som gör det möjligt att anpassa professionella behandlingar för bästa resultat. Inspirerande hemvårdsprodukter gör att du kommer att vilja visa fram fötterna.


LCN concept hand omfattar handvårdsprodukter för både professionella behandlingar och hemvård från klassisk nagelbandskräm till handkräm med solskyddsfaktor. Moderna produkter, som med verksamma ingredienser, lyfter den traditionella manikyren till handvård som lever upp till dagens förväntningar.