I alla kroppsbehandlingar serveras

färsk juice och frukt!

Ditt namn
Din e-postadress
Ditt ämne
Ditt meddelande

SPA/Kroppsbehandlingar

Harmoni Lyx -

Aroma Wellness

120 min 1695 kr
 

En helkroppsbehandling där du väljer aromaolja som passar just dig och ditt sinne för dagen. Avslappnanade, energigivande eller balanserande. Inleds med en örtpeeling, kroppen packas in i en värmande och mjukgörande aromainpackning. Under tiden utförs en miniansiktsbehandling med rengöring, peeling, en multivitamin ampull appliceras i ansiktet och följs av en akupressur och skalpmassage. Därefter en passande ansiktsmassage samt passande dagcreme. Frans & Brynfärgning. Avslutas med en lättare oljemassage.

 

Decléor förberedande

brun-utan-sol-behandling

75 min 1050 kr

 

Idealisk inför solsäsongen eller när du snabbt vill få solbrun färg. Med mjukgörande aromatisk peeling och avstressande massage med solbalsam. Ansiktet får rengöring, peeling och akupressur med Aromessence Solaire. Avslutningsvis appliceras brun-utan-sol över kroppen och ansiktet för en jämn, naturlig solbrun färg inom ett par timmar. Ett säkrare, snabbare och behagligare alternativ till solarium. 

 

Kakao Chocolate

Spa Body Wrap

75 min 1050 kr

 

Fantastiskt njutbar är denna Kakaobehandling som försätter kroppen i en annan dimension en stund. Med en härlig kakaopeeling med Kiwikärnor blir din hud himmelskt len. Därefter får du en välgörande inpackning med Kakao Mousse som har en fantastisk slimmande och uppstramande effekt och en underbar doft som stimulerar endorfinproduktionen. Allt detta ger dig en känsla av välbefinnande och en underbart mjuk och återfuktad hud.

 

Firming Algae Pack

90 min 1225 kr

 

En spänstgivande, närande och slimmande behandling med spirulinaalger som inleds med kroppspeeling, följt av en närande och fuktgivande alginpackning som är utrensande och ökar elasticiteten i huden. Avslutas med en skalp och lättare kroppsmassage.

 

Volcanic Heat Pack

90 min 1225 kr

 

En utrensande och lystergivande behandling. Inleds med en kroppspeeling, följt av en inpackning i vulkanlera som berikar huden med mineraler. Avslutas med en skalp och lättare kroppsmassage.

 

Anti Cellulite

90 min 1225 kr

 

En intensiv behandling mot celluliter. Kroppspeeling, anticellulitkoncentrat, värmande cellulitmask, skalpmassage samt lättare kroppsmassage i närande creme. Rekommenderas som kur.

 

Body Scrub

60 min 950 kr

 

En härlig kroppspeeling som effektivt avlägsnar döda hudceller och som väcker upp din hud med ny lyster och en sammetslen känsla. Avslutas med en skön kroppsmassage i närande creme.

 

Pristillägg 10 % på lördagar på behandlingar.