I alla ansiktsbehandlingar ingår

hudanalys och konsultation

med rekommenderade

hemmaprodukter.

 

 

Pristillägg 10 % på lördagar

på behandlingar.

ESSE - PROBIOTISKA ANSIKTSBEHANDLINGAR

 

I de ekologiska ansiktsbehandlingarna används produkter från ESSE Probiotic Skincare. ESSE är avancerad hudvård med levande probiotika (goda bakterier), prebiotika (mat till goda bakterier) och några av världens mest effektiva växtsubstanser. Allt för att balansera och återuppbygga din hud. Resultatet blir ökad elasticitet, omedelbar lyster och ny utstrålning. Vi skräddarsyr alla behandlingar och alla produkter anpassas speciellt efter just din huds specifika behov. ESSE är även ekologiskt certifierade, veganskt, stödjer rättvis handel och testar inga produkter på djur. I nästan alla ESSE´S ansiktsbehandlingar ingår en anpassad kraftfull "ESSE Ampull" (specialserum) för extra effekt.

Välj mellan:

* Hyaluronic Ampull - En kraftfull boost med höga nivåer lågmolekylär hyaluronsyra för djupåterfuktning och plumping.

* Hydroboost Ampull - En riktigt lugnande fuktboost och återställare för torr, känslig/reaktiv hud.

* Intensity Ampull - Uppstramande "askungebehandling" med naturens eget Botox som på ett kraftfullt sätt låter ansiktsmuskulaturen slappna av. Perfekt för fest!

* Clarifying Ampull - Kraftfull detox för oren/acnebenägen hud.

* Bright Ampull - Kraftfullt pigmentutjämnande serum för ojämn hudton.

 

Ansiktsbehandling Lyx
130 min 1895 kr

 

Här är vår "extra allt" behandling där du kommer njuta till max med alla de klassiska momenten fast mycket längre i tid samt frans & brynfärgning ingår. Vi anpassar behandlingen till det som du vill ha mest fokus på.

Lång ryggmassage, Rengöring, Hudanalys, Peeling, Frans & Brynfärgning, Ånga, Portömning, Brynplockning, Lång Massage av ansikte, axlar, skalp och dekolletage, Ansiktsmask, Hand & Arm-massage, Kraftfull Ampull och Avslutande produkter och Foundation.

Ansiktsbehandling Klassisk
90 min 1395 kr

 

Vår Klassiska Ansiktsbehandling för dig som vill ha det mesta i din behandling. Här ingår alla momenten inkl en kortare ryggmassage och brynplockning. Vi anpassar behandlingen till det som du vill ha mest fokus på. 

Ryggmassage, Rengöring, Hudanalys, Peeling, Ånga, Portömning, Brynplockning, Massage av ansikte, axlar, skalp och dekolletage, Ansiktsmask, Hand & Arm-massage, Kraftfull Ampull och Avslutande produkter. 

 

Ansiktsbehandling Djup
60 min 1095 kr

 

Passar dig som vill ha en djuprengöring i form av portömning. Här fokuserar vi på att få rent huden. Vid behov använder vi Derma F som är en liten ultraljudsmaskin som hjälper till vid portömningen. Ett bra "allt i ett" verktyg som peelar, rengör, stimulerar och vitaliserar alla hudtyper.

Rengöring, Hudanalys, Peeling, Ånga, Portömning, Ansiktsmask, Kraftfull Ampull och Avslutande produkter.

Ansiktsbehandling Rofylld
60 min 1095 kr

 

Passar dig som vill ha en lättare uppfräschning av huden och en skön ansiktsmassage. Du kanske inte har så mycket orenheter i huden som du vill få bort utan du är i mer behov av lättare rengöring samt gillar massage.

Rengöring, Hudanalys, Peeling, Massage av ansikte, axlar, skalp och dekolletage, Ansiktsmask, Kraftfull Ampull och Avslutande produkter. 

Ansiktsbehandling Harmoni
30 min 695 kr

 

En härlig massagebehandling av ansikte, axlar, skalp och dekolletage.

Rengöring och avslutande produkter.

Ansiktsbehandling "Prova-På"
30 min 695 kr

 

Vill du veta vad Esse Probiotiska produkter kan göra för just din hud? Prova denna lilla Esse behandling som innefattar: Rengöring, Peeling, Ansiktsmask, Serum och Créme. Du får även en hudanalys och råd om vilka Esse produkter du bör ha i din dagliga hudvårdsrutin.

Ansiktsbehandling Effektiv
30 min 795 kr

 

Passar dig som vill behandla åldrad hud, pigmenteringar, problemhud, känslig hud och obalanserad hud. I denna behandling så applicerar vi en intensivverkande ampull. Ampullen är högkoncentrerad med världens mest exklusiva och effektiva växtextrakt, samt probiotika och prebiotika. På så vis skapas det mycket höga resultat. Ampullen anpassas efter just din huds specifika behov.

Rengöring, Hudanalys, Peeling, Ansiktsmask, Intensivverkande ampull och Avslutande produkter. 

Rekommenderas i kur om 4 för bästa resultat!  

Ryggbehandling
60 min  1095 kr

 

En Ansiktsbehandling för din rygg där vi fokuserar på att få den ordentligt rengjord.

Passar dig som har orenheter på ryggen.

Ingår: Rengöring, Peeling, Ånga, Portömning, Mask, Intensivverkande Ampull och Avslutande produkter.

ANSIKTSBEHANDLINGAR - DECLÉOR

(Dessa behandlingar kommer successivt att utgå)

Ansiktsbehandling Lyx
130 min 1695 kr

 

Lång ryggmassage, dubbelrengöring, peeling, hudanalys, frans & brynfärgning, ånga, porrengöring, brynplockning, ansiktsmassage, dekolltage/nack/skalp- massage, en härlig djupgående specialmask anpassad efter din hudtyp, hand/arm- massage och passande dagcreme.

 

Ansiktsbehandling Klassisk
90 min 1195 kr

 

Ryggmassage, dubbelrengöring, peeling, hudanalys, ånga, porrengöring, brynplockning, ansiktsmassage, mask efter hudtyp, hand/arm-massage och passande dagcreme.

Ansiktsbehandling Djup
60 min 895 kr

 

Dubbelrengöring, peeling, hudanalys, ånga, porrengöring, mask efter hudtyp och passande dagcreme.

Ansiktsbehandling Quick Beauty Fix
45 min 695 kr

 

Dubbelrengöring, peeling, hudanalys, en härlig djupgående specialmask anpassad efter din hudtyp och en avslutande passande dagcreme.

Ansiktsbehandling Mini
45 min 695 kr

 

Dubbelrengöring, peeling, hudanalys, ansiktsmassage, mask efter hudtyp och passande dagcreme.

AVANCERADE ANSIKTSBEHANDLINGAR - ENEOMEY

För dig som vill ha en mer effektiv och djupgående behandling.

Eneomeys avancerade ansiktsbehandlingar kombinerar mildare koncentrationer

av AHA-syra med kraftfulla antioxidanter för ökad lyster och friskare hud.

Fungerar utmärkt för de personer som aldrig tidigare provat AHA-behandlingar.

Behandlar effektivt: akne, torr hud, storporig hud, oren hud, pigmenteringar,

fuktfattig hud och linjer.

Glow Skin 60 min 995 kr

 

I denna fantastiska ansiktsbehandling använder vi exklusiva produkter där fokus är att få fram lystern i huden och även boosta den med massor av fukt. Vi använder en djuprengörande mask för att göra rent porerna och denna behandling innehåller mycket C-vitamin (ger lyster och ökar spänsten), Hyaluronsyra (upprätthåller fuktbalansen) och Glykolsyra (stimulerar cellförnyelsen).

I behandlingen ingår det: Rengöring, Purify Masque 10, Masque Peel Off C10, Hyaluronic Masque och Avslutande produkter. Detta är en riktig kick för huden som gör att den kommer att stråla av välmående!

Clean Skin 75 min 1090 kr
 
Djuprengörande och avfettande anti-akne behandling som även förser huden med mycket fukt. Behandlingen gör huden klarare och lämnar en skön känsla av renhet. Passar utmärkt för blank hud, oren hud, storporig hud och blandhud.
Brilliant Skin 75 min 1090 kr

 

Renande och återfuktande behandling som gör hudfärgen klarare och efterlämnar en känsla av silke. Utmärkt behandling för torr hud, oelastisk och åldrad hud, samt efter mycket solning. Förebygger slapp hud och oregelbundna pigmenteringar.

Brilliant Skin Express 45 min 890 kr

 

Fuktgivande behandling som stärker hudens naturliga skyddsbarriär och ger huden en fantastisk lyster. Utmärkt behandling för alla som vill ha en snabb fräschhet och ge huden en kick.

Passar en stressad, trött och livlös hud som är i behov av fukt och energi.

 

Rabatterade tillval i samband med Ansiktsbehandlingarna:

Frans & Brynfärgning +20 min 375 kr  
Frans eller Brynfärgning +10 min 295 kr  
Frans- eller brynfärgning inkl. plock +20 min 375 kr  
Frans- och brynfärgning inkl. plock +30 min 425 kr  
Brynplockning +10 min 195 kr  
Ansiktsmassage +20 min 295 kr  

Lägg till en kraftfull härlig djupgående specialmask anpassad efter DIN hudtyp till Decléor Ansiktsbehandlingarna:

Aroma Lisse -

för åldern 30+

175 kr

 

En svalkande härlig väldoftande mask för hudens första synliga ålderstecken. Ger huden lyster, fukt och energi. En "Askungemask" med anti-age fokus. Passar alla med fina linjer och fuktfattig hud som förlorat sin lyster. Rik på växtingredienser med huvudfokus på mimiska linjer, torrhetsrynkor, samtidigt som den ger mycket fukt, verkar lugnande, lystergivande och jämnar ut hudtonen. 

Aurabsolu -

för alla hudtyper

225 kr
 
Passar alla hudtyper när huden känns trött och ser glåmig ut och som är i behov av en riktig energi boost. Som en "power nap" behandling med avslappning, stärkande sömn och uppvaknande för att ge huden en effektiv och stärkande paus. Den väcker huden till liv, verkar svalkande, uppfriskande och återfuktande. Ansiktet strålar av friskhet, lyster och lugn. 

Hydra Floral -

för fuktfattig hud

175 kr

 

En fräsch äppelmos mask för omedelbar återfuktning. Innehåller Äpple och Apelsin som ger fin lyster och blomsirap med essentiell olja av Neroli, Hyaluronsyra och Styvmorsviol som ger mycket fukt. Ger avslappning åt stressad/stram hud. Plumpar upp torrhetslinjer och ger en svalkande och frisk känsla på huden som sitter kvar länge. Återfuktar huden på djupet och har en kontinuerlig och långvarig fukttillförsel. Huden blir mjuk och behaglig med ny frisk lyster.

Intense Nutrition - 

för torr hud

175 kr
 
En intensivt fuktgivande mask. Ger omedelbar och djupverkande fukteffekt och uppfriskande känsla. En rik, närande och reparerande mask med härlig doft. Idealisk för alla torra och uttorkade hudtyper som stramar, har fina linjer, skrattrynkor, lätt blir irriterad, har torra fläckar eller flagar. Passar även mycket känsliga hudtyper. Lämnar en mycket behaglig känsla och huden blir mjukare, lenare med en jämnare hudstruktur och ny lyster.

Mate & Pure - 

för kombinerad, oren till fet hud

175 kr
 
Rekommenderas för hudtyper som visar tecken på överproduktion av talg, har tilltäppta porer, finnar och pormaskar samt en nedsatt syreupptagningsförmåga. God effekt på förstorade porer, blemmor och glansig blank hudyta. En renande, mattande och lugnande behandling. Avlägsnar orenheter, balanserar talgproduktionen, huden får en klar, jämn, matt yta och återställer hudens lyster.

Harmonie Calm Intense -  

för känslig hud

175 kr

 

En underbart lugnande, svalkande, återupplivande och mjukgörande mask som lugnar och skyddar ömtålig och irriterad hud. Motverkar rodnad och gör huden mjuk och smidig. Ökar hudens elasticitet och verkar uppstramande. Stärker hudbarriären för ökad motståndskraft.

White Bright Extreme Mask - 
för trött hud, pigmenteringar, ojämn hudton
225 kr

 

Ljusar upp bruna pigmentfläckar, ger en jämnare klarare och friskare hudton. 
Ger massor av lyster och förebygger uppkomsten av nya pigmentfläckar. En uppljusnande och uppklarnande mask. Jämnar till hudstrukturen och lugnar och dämpar känslighet. Passar alla hudtyper och masken stimulerar även produktionen av kollagen och har därför antiage-effekt. 

Pure Energy - för män 175 kr

 

Passar speciellt alla män som vill ha en lugnande och uppfräschande behandling. Idealisk även för en känslig hud, med trött och grå hudton och en hud som utsätts för rakning. Masken rengör, svalkar och har en mattande effekt och ger mycket energi till huden.