I alla ansiktsbehandlingar ingår

hudanalys och konsultation

med rekommenderade

hemmaprodukter.

 

 

Pristillägg 10 % på lördagar

på behandlingar.

Ditt namn
Din e-postadress
Ditt ämne
Ditt meddelande

ANSIKTSBEHANDLINGAR - DECLÉOR

Ansiktsbehandling Lyx 130 min 1695 kr

 

Lång ryggmassage, dubbelrengöring, peeling, hudanalys, frans & brynfärgning, ånga, porrengöring, brynplockning, ansiktsmassage, dekolltage/nack/skalp- massage, en härlig djupgående specialmask anpassad efter din hudtyp, hand/arm- massage och passande dagcreme. Avslutas med en lättare makeup där vi lägger en grund/bas i ansiktet med bareMinerals produkter. Färsk juice och frukt serveras.

Ansiktsbehandling Klassisk 90 min 1195 kr
 
Ryggmassage, dubbelrengöring, peeling, hudanalys, ånga, porrengöring, brynplockning, ansiktsmassage, mask efter hudtyp, hand/arm-massage och passande dagcreme.

Ansiktsbehandling

Djup/Por-rengöring

60 min 895 kr

 

Dubbelrengöring, peeling, hudanalys, ånga, porrengöring, mask efter hudtyp och passande dagcreme.

Ansiktsbehandling

Quick Beauty Fix

45 min  695 kr

 

Dubbelrengöring, peeling, hudanalys, en härlig djupgående specialmask anpassad efter din hudtyp och en avslutande passande dagcreme.

Ansiktsbehandling Mini 45 min 695 kr

 

Dubbelrengöring, peeling, hudanalys, ansiktsmassage, mask efter hudtyp och passande dagcreme.

Ansiktsbehandling Harmoni - Massage 30 min 525 kr

 

Massage av ansikte, dekolltage, nacke, skalp, och hårbotten. Rengöring och passande cremer.

Ryggbehandling 60 min 895 kr

 

En Ansiktsbehandling för ryggen. Ingår: Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, mask och passande cremer.

MEDICINSKA ANSIKTSBEHANDLINGAR - ENEOMEY

För dig som vill ha en mer effektiv och djupgående behandling.

Eneomeys medicinska ansiktsbehandlingar kombinerar mildare koncentrationer

av AHA-syra med kraftfulla antioxidanter för ökad lyster och friskare hud.

Fungerar utmärkt för de personer som aldrig tidigare provat AHA-behandlingar.

Behandlar effektivt: akne, torr hud, storporig hud, oren hud, pigmenteringar,

fuktfattig hud och linjer.

Glow Skin - Ny! 60 min 995 kr

 

I denna fantastiska ansiktsbehandling använder vi exklusiva produkter där fokus är att få fram lystern i huden och även boosta den med massor av fukt. Vi använder en djuprengörande mask för att göra rent porerna och denna behandling innehåller mycket C-vitamin (ger lyster och ökar spänsten), Hyaluronsyra (upprätthåller fuktbalansen) och Glykolsyra (stimulerar cellförnyelsen).

I behandlingen ingår det: Rengöring, Purify Masque 10, Masque Peel Off C10, Hyaluronic Masque och Avslutande produkter. Detta är en riktig kick för huden som gör att den kommer att stråla av välmående!

Clean Skin 75 min 1090 kr
 
Djuprengörande och avfettande anti-akne behandling som även förser huden med mycket fukt. Behandlingen gör huden klarare och lämnar en skön känsla av renhet. Passar utmärkt för blank hud, oren hud, storporig hud och blandhud.
Brilliant Skin 75 min 1090 kr

 

Renande och återfuktande behandling som gör hudfärgen klarare och efterlämnar en känsla av silke. Utmärkt behandling för torr hud, oelastisk och åldrad hud, samt efter mycket solning. Förebygger slapp hud och oregelbundna pigmenteringar.

Brilliant Skin Express 45 min 890 kr

 

Fuktgivande behandling som stärker hudens naturliga skyddsbarriär och ger huden en fantastisk lyster. Utmärkt behandling för alla som vill ha en snabb fräschhet och ge huden en kick.

Passar en stressad, trött och livlös hud som är i behov av fukt och energi.

Rabatterade tillval i samband med de längre ansiktsbehandlingarna (60-90min)

Frans & Brynfärgning +20 min 375 kr  
Frans eller Brynfärgning +10 min 295 kr  
Frans- eller brynfärgning inkl. plock +20 min 375 kr  
Frans- och brynfärgning inkl. plock +30 min 425 kr  

Dessa tillval kan du lägga till i alla ansiktsbehandlingar

Brynplockning +10 min 195 kr  
Ansiktsmassage +20 min 295 kr  

Lägg till en kraftfull härlig djupgående specialmask anpassad efter DIN hudtyp

Aroma Lisse -

för åldern 30+

175 kr

 

En svalkande härlig väldoftande mask för hudens första synliga ålderstecken. Ger huden lyster, fukt och energi. En "Askungemask" med anti-age fokus. Passar alla med fina linjer och fuktfattig hud som förlorat sin lyster. Rik på växtingredienser med huvudfokus på mimiska linjer, torrhetsrynkor, samtidigt som den ger mycket fukt, verkar lugnande, lystergivande och jämnar ut hudtonen. 

Aurabsolu -

för alla hudtyper

225 kr
 
Passar alla hudtyper när huden känns trött och ser glåmig ut och som är i behov av en riktig energi boost. Som en "power nap" behandling med avslappning, stärkande sömn och uppvaknande för att ge huden en effektiv och stärkande paus. Den väcker huden till liv, verkar svalkande, uppfriskande och återfuktande. Ansiktet strålar av friskhet, lyster och lugn. 

Hydra Floral -

för fuktfattig hud

175 kr

 

En fräsch äppelmos mask för omedelbar återfuktning. Innehåller Äpple och Apelsin som ger fin lyster och blomsirap med essentiell olja av Neroli, Hyaluronsyra och Styvmorsviol som ger mycket fukt. Ger avslappning åt stressad/stram hud. Plumpar upp torrhetslinjer och ger en svalkande och frisk känsla på huden som sitter kvar länge. Återfuktar huden på djupet och har en kontinuerlig och långvarig fukttillförsel. Huden blir mjuk och behaglig med ny frisk lyster.

Intense Nutrition - 

för torr hud

175 kr
 
En intensivt fuktgivande mask. Ger omedelbar och djupverkande fukteffekt och uppfriskande känsla. En rik, närande och reparerande mask med härlig doft. Idealisk för alla torra och uttorkade hudtyper som stramar, har fina linjer, skrattrynkor, lätt blir irriterad, har torra fläckar eller flagar. Passar även mycket känsliga hudtyper. Lämnar en mycket behaglig känsla och huden blir mjukare, lenare med en jämnare hudstruktur och ny lyster.

Mate & Pure - 

för kombinerad, oren till fet hud

175 kr
 
Rekommenderas för hudtyper som visar tecken på överproduktion av talg, har tilltäppta porer, finnar och pormaskar samt en nedsatt syreupptagningsförmåga. God effekt på förstorade porer, blemmor och glansig blank hudyta. En renande, mattande och lugnande behandling. Avlägsnar orenheter, balanserar talgproduktionen, huden får en klar, jämn, matt yta och återställer hudens lyster.

Harmonie Calm Intense -  

för känslig hud

175 kr

 

En underbart lugnande, svalkande, återupplivande och mjukgörande mask som lugnar och skyddar ömtålig och irriterad hud. Motverkar rodnad och gör huden mjuk och smidig. Ökar hudens elasticitet och verkar uppstramande. Stärker hudbarriären för ökad motståndskraft.

White Bright Extreme Mask - 
för trött hud, pigmenteringar, ojämn hudton
225 kr

 

Ljusar upp bruna pigmentfläckar, ger en jämnare klarare och friskare hudton. 
Ger massor av lyster och förebygger uppkomsten av nya pigmentfläckar. En uppljusnande och uppklarnande mask. Jämnar till hudstrukturen och lugnar och dämpar känslighet. Passar alla hudtyper och masken stimulerar även produktionen av kollagen och har därför antiage-effekt. 

Pure Energy -                                           175 kr

för män

 

Passar speciellt alla män som vill ha en lugnande och uppfräschande behandling. Idealisk även för en känslig hud, med trött och grå hudton och en hud som utsätts för rakning. Masken rengör, svalkar och har en mattande effekt och ger mycket energi till huden.