I alla ansiktsbehandlingar ingår

hudanalys och konsultation

med rekommenderade

hemmaprodukter.

 

 

ESSE - PROBIOTISKA ANSIKTSBEHANDLINGAR

 

I de ekologiska ansiktsbehandlingarna används produkter från ESSE Probiotic Skincare. ESSE är avancerad hudvård med levande probiotika (goda bakterier), prebiotika (mat till goda bakterier) och några av världens mest effektiva växtsubstanser. Allt för att balansera och återuppbygga din hud. Resultatet blir ökad elasticitet, omedelbar lyster och ny utstrålning. Vi skräddarsyr alla behandlingar och alla produkter anpassas speciellt efter just din huds specifika behov. ESSE är även ekologiskt certifierade, veganskt, stödjer rättvis handel och testar inga produkter på djur. I nästan alla ESSE´S ansiktsbehandlingar ingår en anpassad kraftfull "ESSE Ampull" (specialserum) för extra effekt.

Välj mellan:

* Hyaluronic Ampull - En kraftfull boost med höga nivåer lågmolekylär hyaluronsyra för djupåterfuktning och plumping.

* Hydroboost Ampull - En riktigt lugnande fuktboost och återställare för torr, känslig/reaktiv hud.

* Intensity Ampull - Uppstramande "askungebehandling" med naturens eget Botox som på ett kraftfullt sätt låter ansiktsmuskulaturen slappna av. Perfekt för fest!

* Clarifying Ampull - Kraftfull detox för oren/acnebenägen hud.

* Bright Ampull - Kraftfullt pigmentutjämnande serum för ojämn hudton.

 

Ansiktsbehandling Lyx
130 min 1895 kr

 

Här är vår "extra allt" behandling där du kommer njuta till max med alla de klassiska momenten fast mycket längre i tid samt frans & brynfärgning ingår. Vi anpassar behandlingen till det som du vill ha mest fokus på.

Lång ryggmassage, Rengöring, Hudanalys, Peeling, Frans & Brynfärgning, Ånga, Portömning, Brynplockning, Lång Massage av ansikte, axlar, skalp och dekolletage, Ansiktsmask, Hand & Arm-massage, Kraftfull Ampull och Avslutande produkter och Foundation.

Ansiktsbehandling Klassisk
90 min 1450 kr

 

Vår Klassiska Ansiktsbehandling för dig som vill ha det mesta i din behandling. Här ingår alla momenten inkl en kortare ryggmassage och brynplockning. Vi anpassar behandlingen till det som du vill ha mest fokus på. 

Ryggmassage, Rengöring, Hudanalys, Peeling, Ånga, Portömning, Brynplockning, Massage av ansikte, axlar, skalp och dekolletage, Ansiktsmask, Hand & Arm-massage, Kraftfull Ampull och Avslutande produkter. 

 

Ansiktsbehandling Djup
60 min 1150 kr

 

Passar dig som vill ha en djuprengöring i form av portömning. Här fokuserar vi på att få rent huden. Vid behov använder vi Derma F som är en liten ultraljudsmaskin som hjälper till vid portömningen. Ett bra "allt i ett" verktyg som peelar, rengör, stimulerar och vitaliserar alla hudtyper.

Rengöring, Hudanalys, Peeling, Ånga, Portömning, Ansiktsmask, Kraftfull Ampull och Avslutande produkter.

Ansiktsbehandling Rofylld
60 min 1150 kr

 

Passar dig som vill ha en lättare uppfräschning av huden och en skön ansiktsmassage. Du kanske inte har så mycket orenheter i huden som du vill få bort utan du är i mer behov av lättare rengöring samt gillar massage.

Rengöring, Hudanalys, Peeling, Massage av ansikte, axlar, skalp och dekolletage, Ansiktsmask, Kraftfull Ampull och Avslutande produkter. 

Ansiktsbehandling Harmoni
30 min 695 kr

 

En härlig massagebehandling av ansikte, axlar, skalp och dekolletage.

Rengöring och avslutande produkter.

Ansiktsbehandling "Prova-På"
30 min 695 kr

 

Vill du veta vad Esse Probiotiska produkter kan göra för just din hud? Prova denna lilla Esse behandling som innefattar: Rengöring, Peeling, Ansiktsmask, Serum och Créme. Du får även en hudanalys och råd om vilka Esse produkter du bör ha i din dagliga hudvårdsrutin.

Ansiktsbehandling Effektiv
30 min 795 kr

 

Passar dig som vill behandla åldrad hud, pigmenteringar, problemhud, känslig hud och obalanserad hud. I denna behandling så applicerar vi en intensivverkande ampull. Ampullen är högkoncentrerad med världens mest exklusiva och effektiva växtextrakt, samt probiotika och prebiotika. På så vis skapas det mycket höga resultat. Ampullen anpassas efter just din huds specifika behov.

Rengöring, Hudanalys, Peeling, Ansiktsmask, Intensivverkande ampull och Avslutande produkter. 

Rekommenderas i kur om 4 för bästa resultat!  

Ryggbehandling
60 min  1095 kr

 

En Ansiktsbehandling för din rygg där vi fokuserar på att få den ordentligt rengjord.

Passar dig som har orenheter på ryggen.

Ingår: Rengöring, Peeling, Ånga, Portömning, Mask, Intensivverkande Ampull och Avslutande produkter.

AVANCERADE ANSIKTSBEHANDLINGAR - ENEOMEY

För dig som vill ha en mer effektiv och djupgående behandling.

Eneomeys avancerade ansiktsbehandlingar kombinerar mildare koncentrationer

av AHA-syra med kraftfulla antioxidanter för ökad lyster och friskare hud.

Fungerar utmärkt för de personer som aldrig tidigare provat AHA-behandlingar.

Behandlar effektivt: akne, torr hud, storporig hud, oren hud, pigmenteringar,

fuktfattig hud och linjer.

Glow Skin 60 min 1150 kr

 

I denna fantastiska ansiktsbehandling använder vi exklusiva produkter där fokus är att få fram lystern i huden och även boosta den med massor av fukt. Vi använder en djuprengörande mask för att göra rent porerna och denna behandling innehåller mycket C-vitamin (ger lyster och ökar spänsten), Hyaluronsyra (upprätthåller fuktbalansen) och Glykolsyra (stimulerar cellförnyelsen).

I behandlingen ingår det: Rengöring, Purify Masque 10, Masque Peel Off C10, Hyaluronic Masque och Avslutande produkter. Detta är en riktig kick för huden som gör att den kommer att stråla av välmående!

Clean Skin 75 min 1250 kr
 
Djuprengörande och avfettande anti-akne behandling som även förser huden med mycket fukt. Behandlingen gör huden klarare och lämnar en skön känsla av renhet. Passar utmärkt för blank hud, oren hud, storporig hud och blandhud.
Brilliant Skin 75 min 1250 kr

 

Renande och återfuktande behandling som gör hudfärgen klarare och efterlämnar en känsla av silke. Utmärkt behandling för torr hud, oelastisk och åldrad hud, samt efter mycket solning. Förebygger slapp hud och oregelbundna pigmenteringar.

Brilliant Skin Express 45 min 1050 kr

 

Fuktgivande behandling som stärker hudens naturliga skyddsbarriär och ger huden en fantastisk lyster. Utmärkt behandling för alla som vill ha en snabb fräschhet och ge huden en kick.

Passar en stressad, trött och livlös hud som är i behov av fukt och energi.

 

Rabatterade tillval i samband med Ansiktsbehandlingarna:

Frans & Brynfärgning +20 min 375 kr  
Frans eller Brynfärgning +10 min 295 kr  
Frans- eller brynfärgning inkl. plock +20 min 375 kr  
Frans- och brynfärgning inkl. plock +30 min 425 kr  
Brynplockning +10 min 195 kr  
Ansiktsmassage +20 min 295 kr