OM BROMMA COSMETIQUE

Bromma Cosmetique är en skönhetssalong som har det mesta inom hud, kropps och skönhetsvård som vårdar ditt yttre och inre!

Här kan du skämma bort dig själv i en lugn och avslappnad miljö med engagerad, kunnig och serviceinriktad personal där du alltid är i fokus.

Upplev lyx, harmoni och välmående i alla dina sinnen och hos oss lämnas du aldrig oberörd i kropp & själ!

Vi använder endast högkvalitativa produkter såsom Esse Probiotic Skincare, Eneomey, Dermaceutic och Nannic. 

 

Salongen har funnits i över 25 år på Spångavägen 25 och togs över av Sandra och Ellinor december 2007.

Idag drivs salongen enbart av Sandra. Jag skräddarsyr alltid din behandling efter dina behov, förutsättningar och problemområden. Då jag lägger störst vikt på det som du behöver ha hjälp med. Därför är varje behandling individuellt anpassad efter just dina behov och önskemål för att uppnå bästa resultat och upplevelse! Här blir du omhändertagen från topp till tå i en harmonisk och rogivande miljö. Jag ser fram emot att få ta hand om dig!

 

SANDRA

Sandra är auktoriserad

Hud & Spaterapeut med internationell Cidesco examen från Elisabethskolan med

13 års erfarenhet. Salongsägare och medlem i SHR.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CIDESCO (Comité International d´Esthétique Et De Cosmétologie) är en internationell komitté som finns i 33 länder och examinerar hudteraputer.

Ett CIDESCO diplom garanterar högsta utbildningskvalitet inom hudvård och kosmetik.


SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) är en sammanslutning av auktoriserade hudterapeuter i Sverige. Det är en rikstäckande branschorganisation utan facklig eller politisk tillhörighet, som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket.

 

Jag är självklart medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) där medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. Jag arbetar efter mina etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring. Genom SHR kan du som kund veta att du går till en försäkrad Auktoriserad Hudterapeut. Genom mitt medlemskap i SHR vet du också att jag ständigt går fortbildningar och hänger med i den snabba utvecklingen som sker i min bransch.

 

Välkommen att boka tid, handla i butiken, köpa presentkort eller få rådgivning om hudvård och kosmetik!