Vid lackning tillkommer 245 kr och du får med dig nagellacket hem.

 

Vid eget medtaget nagellack
tillkommer 150 kr.

 

Tänk på:

Vid lackning tar behandlingen lite längre tid. Torktid tillkommer efter behandlingen. Ta med dig "öppna skor" om vädret tillåter.

 

Pristillägg 10 % på lördagar

på behandlingar.

 

FOTVÅRD - Sköna fötter

Pedikyr Klassisk 60 min 780 kr
Fotbad, nagelklippning, slipning och rensning av naglar och nagelband, filning och avlägsnande av ev. förhårdnader, liktornar, hälsprickor etc. Lättare massage med mjukgörande creme.
Pedikyr Mini 30 min 540 kr
För dig som har relativt fina fötter och som endast behöver en snabb uppfräschning. Ett mjukgörande bad följs av filning av fotsulan, klippning av nagelband och tånaglar. Avslutas med en lättare massage.
Pedikyr Spa 90 min 1140 kr
Pedikyr Klassisk inkl. peeling och paraffininpackning som är mycket mjukgörande för ömma, trötta, torra spruckna fötter. Lackning av tånaglar och nagellacket erhålles och ingår i priset.
Pedikyr Relax 45 min 675 kr
En skön avkopplande fotbehandling för trötta ömma fötter.
Fotbad, peeling, varm paraffininpackning, fot & underbensmassage.
Mjuka Fötter 30 min 440 kr En underbart skön behandling för torra fötter. Först får fötterna sitta i ett varmt fotbad som därefter packas in i varmt härligt paraffin. Denna behandling är mycket mjukgörande och perfekt för torr sprucken hud. Behandlingen passar utmärkt att kombinera samtidigt som du ligger i tex. en Ansiktsbehandling.

Tillägg: Extra

Fot & Underbensmassage endast i samband med någon Pedikyrbehandling 

 

20 min 295 kr

Denna massage kan du lägga till i alla Pedikyr behandlingar om du vill ha en lång och härlig

Fot & Underbensmassage.