Hud, kropps och skönhetsvård för henne och honom

FRISKVÅRD

 

Behandling Pris

Ansiktsbehandling Ansiktsmassage Friskvård 30 min

En härlig och förebyggande massagebehandling av ansikte, dekolletage, skuldror, nacke och skalp. Rengöring och avslutande produkter

850 kr

Ansiktsbehandling Ansiktsmassage Friskvård 60 min 

Som ovan fast längre behandling i tid.

1295 kr

Ansiktsbehandling Ansiktsmassage Friskvård 90 min

Som ovan fast mycket längre behandling i tid.

1595 kr

Ansiktsmassage Nannic 45 min

Detta är en förebyggande och djupgående massagebehandling för ansiktet med NBE 1000. Behandlingen är djupt avslappnande, värmande och skön. Lymfstimulerande värmemassage för ansiktet. Rekommenderas för dig som känner dig stressad, spänd och/eller trött. Värmen i behandlingen hjälper dig ner i varv och ansiktsmuskulaturen slappnar av. Behandlingen passar bra för dig som lider av spänningshuvudvärk. Lymfsystemet aktiveras så att svullnad kan minska. Behandling genomförs med Nannics apparatur NBE 1000 som genom elektromagnetisk energi stimulerar vävnad, muskulatur och lymfbanorna i ansikte och hals. En ytterligare effekt av behandlingen är också att huden och vävnaden stramas upp och ansiktskonturerna blir fastare

1450 kr

Friskvård Massage Kombo Ansikte & Kropp 80 min 

En riktigt härlig och förebyggande ansiktsbehandling med rengöring, och lång massage av ansikte, dekolletage, skuldror, nacke och skalp samt massage av kroppen.

1395 kr

Fotbehandling Friskvård 30 min

Fotbad och en lång härlig fot & underbensmassage.

770 kr

Fotbehandling Friskvård 50 min

En förebyggande och avkopplande fotvård som inkluderar fotbad, fotbehandling och fotmassage.

970 kr

Friskvårdsmassage Rygg & Nacke 25 min

Klassisk svensk oljemassage för rygg & nacke. Genom strykningar, knådningar och tryck ökar cirkulationen i blod och lymfsystem. Massagen hjälper spända och ömmande muskler att återfå sin naturliga smidighet. Smärtan minskar och du får en ökad känsla av välbefinnande och harmoni.

650 kr

Friskvårdsmassage Klassisk Svensk Massage 50 min

Som ovan fast för hela kroppen.

995 kr

Friskvårdsmassage Klassisk Svensk Massage 80 min

Som ovan fast mycket längre för hela kroppen.

1295 kr

Friskvårdsmassage Hot Stone Massage 80 min

Detta är en avslappnande topp till tå massagebehandling med varma lavastenar, akupressur och aromatiska oljor. En riktigt skön upplevelse för kropp och själ. Det är en djup och meditativ massage med varma lavastenar. Vi masserar med stenarna samt att stenarna placeras på specifika punkter och muskelgrupper. Värmen får muskler och nervsystem att effektivt slappna av och en underbar avslappning sprider sig i hela kroppen. Massagen är renande, balanserande och ger ny kraft och energi. Perfekt för den frusna kroppen och själen och när du vill ge dig en extra boost.

1395 kr


 

 

Klicka här för att ändra text