Hud, kropps och skönhetsvård för henne och honom

Nyheter - Behandlingar

 

Permanent Makup / Kosmetisk Pigmentering

 

Tänk att aldrig mer behöva sminka sig eller oroa sig över att få en perfekt form på ögonbrynen. Skulle det inte vara skönt att vakna varje dag eller gå ut från duschen och aldrig mer behöva tänka på det igen? Ja? Då har vi den perfekta behandlingen för det. Kosmetisk Pigmentering. Där jag skapar fram en fin form och färg som passar just dig! Eller varför inte markera liplinern för att framhäva dina läppar så att dom inte "suddas" ut? Eller kanske en klassisk eyeliner eller fransförstärkning skulle få fram dina vackra ögon? I priserna ingår återbesök och påfyllning om 4-6 veckor. Resultatet håller mellan 2-5 år. Därefter gör man en mindre påfyllning. Hittar du ingen ledig tid i bokningen hos Sandra? Vänligen maila oss, så bokar vi en tid via överenskommelse!

 

 

 

 


Boosta huden med PRX-T33!! Passa på att utnyttja vår Superdeal! Detta erbjudande gäller tom sista maj. En perfekt Quick-fix!

 

• 1 behandling 1495 kr (ord. 1995 kr)

När vi åldras så sker det successivt en nedbrytning av hudens funktioner, bland annat försämras hudens förmåga att producera talg, vilket ger huden ett försämrat barriärskydd. Huden blir allt tunnare, elasticiteten minskar och hudens förmåga att binda fukt försämras vilket resulterar i torrare hud.

Detta är behandlingen som ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet och reducering av rynkor och linjer. Jämnar ut hudton/pigmentförändringar och ger omedelbar lyster. För alla hudtyper och årstider. Patenterad formula med TCA 33% och Väteperoxid. Behandlingen ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter. Behandlingen tar endast 30 min och är nästintill smärtfri och du fjällar minimalt efter behandlingen. Direkt efteråt känns huden uppstramad och återfuktad.

Det är en unik nålfri biorevitaliserande behandlingsform som bygger upp huden nedifrån och upp. Vid en behandling med PRX-T33 masseras produkten in i huden med en speciellt utformad massageteknik för att snabbt och effektivt nå ner på djupet i huden. Produkten appliceras därefter i jämnt applicerade lager för bästa möjliga resultat. En djupgående anti-age behandling som återskapar hudens volym och motverkar nedbrytandet av huden. Resultaten är direkta på fina linjer, ger lyster och fukt. Huden känns fräsch, återfuktad och mättad. På längre sikt uppnås hudtexturförändring, fasthet, hudtonsutjämning, porförminskning och rynkor och linjer har mjukats upp och jämnats ut. Behandlingens egenskaper verkar långsiktigt, resultatet av en kur håller i ca 6 månader. Du får med dig ett eftervårdskit bestående av dag och nattcremer för 6 dagars bruk.

Varmt välkommen att väcka din hud till nytt liv och var redo för sommaren med en ny fräsch hud!

 


NYHET! Ögon i fokus - Kemisk Peeling speciellt utvecklad för ögonpartiet.

Ögonen är ett område med tunn, känsligare hud, därför ett område som oftast bör undvikas vid mer potenta antiåldrande behandlingar. Samtidigt ett område där ålderstecken oftast kommer först och syns som mest. ENERPEEL E&L PLUS är en behandling med kemisk peeling som är speciellt utvecklat för att behandla området runt ögonen, inkl nedre och övre ögonlock. Behandlingen utförs som kur på 3 behandlingar och vänder sig till den medvetna som är angelägen om att motverka och förebygga ålderstecken samt vårda för att reducera rynkor/linjer för att bevara jämn textur och pigmentering. Kan även göras som en engångsbehandling men bästa resultat ses efter 3 behandlingar. 1 st behandling 900 kr. Erbjudande! Köp 3 st behandlingar för 1800 kr (ord 2700 kr)

 


Derma F är en liten ultraljudsapparat som vi använder i våra Ansiktsbehandlingar för den som vill och behöver! Denna enhet har utformats för att exfoliera (peela) huden, den har en enastående teknik vid portömning, den tar bort komedoner och döda hudceller och den kan också användas för att slussa ner aktiva ingredienser djupt in i huden. Ett bra "allt i ett" verktyg som peelar, rengör, stimulerar och vitaliserar alla hudtyper!

 

 


Ögonfransböjning/Lashlift är en av våra mest populära behandlingar!

En suverän behandling för dina egna fransar med ett riktigt naturligt och snyggt resultat, som håller 6-8 veckor! Här behövs ingen fransförlängning eftersom det blir som en förlängning i sig själv, även om du har mycket korta fransar. Ett magiskt ögonlyft helt enkelt!

Pris:

* Endast Fransböjning 850 kr

* Fransböjning inkl. Fransfärgning 1050 kr

* Fransböjning inkl. Frans & Brynfärgning + Brynplockning 1200 kr

 

 


Vår läkare; Dr. Kaveh Mirzadeh kommer till oss varannan måndag för att göra olika injektionsbehandlingar! Det går bra att boka dessa behandlingar på vår Internetbokning - Bokadirekt. Läs gärna mer under fliken Behandlingar & Priser.

 

Vare sig ditt behov är att föryngra huden, jämna ut rynkor eller framhäva ansiktets konturer eller läppar så finns produkterna som får dig att se bra ut och må bra. Det ger omedelbara och långvariga, estetiska resultat.

 

 

1.  Pannlinjer
2.  Bekymmersrynkor
3.  Ögonbryn
4.  Kråksparkar
5.  Trötta ögon
6.  Näsa
7.  Kindförstoring
8.  Nasolabialveck
9.  Rökrynkor
10. Läppkontur
11. Skrattrynkor
12. Sura mungipor
13. Läppförstoring
14. Hakförstoring