Hud, kropps och skönhetsvård för henne och honom

Nyheter - Behandlingar

 

Permanent Makup / Kosmetisk Pigmentering

 

Tänk att aldrig mer behöva sminka sig eller oroa sig över att få en perfekt form på ögonbrynen. Skulle det inte vara skönt att vakna varje dag eller gå ut från duschen och aldrig mer behöva tänka på det igen? Ja? Då har vi den perfekta behandlingen för det. Kosmetisk Pigmentering. Där jag skapar fram en fin form och färg som passar just dig! Eller varför inte markera liplinern för att framhäva dina läppar så att dom inte "suddas" ut? Eller kanske en klassisk eyeliner eller fransförstärkning skulle få fram dina vackra ögon? Pass på - Nu 1500 kr rabatt på varje behandling! I priserna ingår återbesök och påfyllning om 4-6 veckor. Resultatet håller mellan 2-5 år. Därefter gör man en mindre påfyllning.

 

 

 

 


NYHET! Ögon i fokus - Kemisk Peeling speciellt utvecklad för ögonpartiet.

Ögonen är ett område med tunn, känsligare hud, därför ett område som oftast bör undvikas vid mer potenta antiåldrande behandlingar. Samtidigt ett område där ålderstecken oftast kommer först och syns som mest. ENERPEEL E&L PLUS är en behandling med kemisk peeling som är speciellt utvecklat för att behandla området runt ögonen, inkl nedre och övre ögonlock. Behandlingen utförs som kur på 3 behandlingar och vänder sig till den medvetna som är angelägen om att motverka och förebygga ålderstecken samt vårda för att reducera rynkor/linjer för att bevara jämn textur och pigmentering. Kan även göras som en engångsbehandling men bästa resultat ses efter 3 behandlingar. 1 st behandling 900 kr. Erbjudande! Köp 3 st behandlingar för 1800 kr (ord 2700 kr)

 

 

Nu har vi såklart ett S U P E R E R B J U D A N D E på det här!
Vinterns bästa erbjudande med fokus på ögonen!
När du bokar en Klassisk Ansiktsbehandling 90 min för 1495 kr så bjuder vi dig på en Enerpeel Ögonbehandling till ett värde av 900 kr!! Gäller nya bokningar och när du uppger koden "ÖGON" i din bokning.


E R B J U D A N D E!  
MICRONEEDLING ANSIKTE + HALS 1900 KR (2500 KR)
Nu är det den perfekta tiden att boosta huden och ge din hud massor av energi! 

Vid Microneedling uppstår en kontrollerad skada när huden piercas med tusentals av microkanaler. Ett inflammatoriskt tillstånd aktiverar hudens fibroblaster att öka sin aktivitet. Nytt kollagen och elastin (hudens bindväv) bildas och kärlstruktur normaliseras. Fasthet och spänst ökar. Ärr, rynkor, linjer, bristningar, pigmentfläckar, förstorade porer och ojämn textur förbättras.

 

 


E R B J U D A N D E!

Nu har vi satt ihop ett kurpaket på 3 ggr med Nannic NBE 1000 Deluxe behandling! Maskinen med den rätta känslan och med fantastiska resultat! Radiofrekvens där aktiva serum slussas djupt ner i huden vilket gör att huden blir ordentligt fuktmatad, den stramas upp och du får strålande lyster! Behandlingen är djupt avslappnande, värmande och skön. Gå 3 ggr (1 gång i veckan) och betala endast 3600 kr (Ord. 4950 kr). Passa på och boosta upp din hud!

 

 


Derma F är en liten ultraljudsapparat som vi använder i våra Ansiktsbehandlingar för den som vill och behöver! Denna enhet har utformats för att exfoliera (peela) huden, den har en enastående teknik vid portömning, den tar bort komedoner och döda hudceller och den kan också användas för att slussa ner aktiva ingredienser djupt in i huden. Ett bra "allt i ett" verktyg som peelar, rengör, stimulerar och vitaliserar alla hudtyper!

 

 


Ögonfransböjning/Lashlift är en av våra mest populära behandlingar!

En suverän behandling för dina egna fransar med ett riktigt naturligt och snyggt resultat, som håller 6-8 veckor! Här behövs ingen fransförlängning eftersom det blir som en förlängning i sig själv, även om du har mycket korta fransar. Ett magiskt ögonlyft helt enkelt!

Pris:

* Endast Fransböjning 850 kr

* Fransböjning inkl. Fransfärgning 1050 kr

* Fransböjning inkl. Frans & Brynfärgning + Brynplockning 1200 kr

 

 


Vår läkare; Dr. Kaveh Mirzadeh kommer till oss varannan måndag för att göra olika injektionsbehandlingar! Det går bra att boka dessa behandlingar på vår Internetbokning - Bokadirekt. Läs gärna mer under fliken Behandlingar & Priser.

 

Vare sig ditt behov är att föryngra huden, jämna ut rynkor eller framhäva ansiktets konturer eller läppar så finns produkterna som får dig att se bra ut och må bra. Det ger omedelbara och långvariga, estetiska resultat.

 

 

1.  Pannlinjer
2.  Bekymmersrynkor
3.  Ögonbryn
4.  Kråksparkar
5.  Trötta ögon
6.  Näsa
7.  Kindförstoring
8.  Nasolabialveck
9.  Rökrynkor
10. Läppkontur
11. Skrattrynkor
12. Sura mungipor
13. Läppförstoring
14. Hakförstoring