Hud, kropps och skönhetsvård för henne och honom

FILLERS/SKÖNHETSBOTOX

 

Alla injektionsbehandlingar utförs av vår skickliga läkare Dr. Kaveh Mirzadeh som vi samarbetar med och som kommer kontinuerligt till oss, vanligtvis måndagar. Han är legitimerad läkare, specialist inom allmänmedicin och är mycket duktig som du kan känna dig trygg hos. Han har stort intresse för estetik och skönhet och har sedan 2014 arbetat med estetiska injektionsbehandlingar med fillers och muskelavslappnande medel. Har även erfarenhet inom plastikkirurgi och dermatologi (läran om hudens sjukdomar). Att dela med sig av sin kunskap har alltid varit viktigt för Dr. Kaveh Mirzadeh och idag utbildar han även andra sjuksköterskor och läkare. Han är certifierad av Estetiska Injektionsrådet vilket är branschens egen certifiering för högkvalitativa aktörer. Behandlingar hos Dr Kaveh Mirzadeh kan du boka på vår Internetbokning Bokadirekt. Behandlingen är alltid individuell beroende på önskemål och mängden av filler som behövs. Kostnaden bestäms därför exakt vid konsultation. Välkommen att boka in en konsultation eller en hudföryngrande behandling som ger dig naturliga mjuka resultat!

 

Prisexempel med Filler Injektioner

En filler består av hyaluronsyra, ett naturligt ämne som redan finns i kroppen, som är helt syntetiskt framställd och inte innehåller några allergiframkallande ämnen eller ämnen från djur. Fillern injiceras i huden med en mycket tunn nål direkt under rynkan eller vecket så att huden över lyfts upp och jämnas ut och ger volym. Du får ett naturligt skönhetslyft. Det ger dig omedelbart synligt resultat och blir bättre efter några dagar. Det bryts långsamt ner i huden och försvinner helt efter 9-12 månader, men det är stora individuella skillnader. Behandlingen bör därför upprepas ett par gånger om året för bestående resultat. 

Behandlingsområden:

* Statiska rynkor kring ögon, mun, på kinder

* Släta ut rynkor mellan näsa och runt munnen

* Volymökning av läppar

* Återställa ansiktets naturliga volym (kinder och haka) 

* Korrigera

* Kindben

* Käklinje

Vad kan behandlas med Filler & injektioner?

Fillerbehandling är ett sätt att återfå volym, släta ut rynkor, förstärka drag och forma områden i ansiktet. Det kan gälla allt från att öka läpparnas volym, utfyllning och utjämning av rynkor och linjer, ge nacke och hals ett fastare och slätare utseende eller för att ytterligare skulptera ansiktet. Dessutom fungerar den effektivt för föryngring av huden och är också en utmärkt metod för att behandla vissa sorters ärr. Det handlar i grunden om att med små medel lägga till och ta bort volym där det önskas för att på så sätt ge ansiktet en ny jämnhet eller, i vissa fall, en ny form. Filler består av hyaluronsyra som är ett kroppseget ämne som har modifierats för att inte brytas ner lika fort som det normalt gör. En successiv nedbrytning av filler sker alltid, så behandling en gång per år behövs för att behålla resultat.

 

Behandling Pris

Juvederm 0,55 ml
 

2500 kr
 

Juvederm 1,0 ml
 

3500 kr
 

Juvederm 2,0 ml

 

5500 kr

Harmonyca Filler 2,5 ml

Juvederm HArmonyCA är nu här! Det är en kombinationsfiller som är en perfekt behandling för dig som önskar långsiktig hudföryngring och återställning av förlorad volym i ansiktet, samt där man stärker och bygger upp hudens elasticitet. Den innehåller Hyaluronsyra och Kalcium Hydroxiapatit som ger harmoni i ansiktsdragen. Behandlingen kan förbättra din hy genom att ge omedelbart lyft och volym från Hyaluronsyran (HA) och en långvarig lyftande effekt genom att stödja kroppens egna kollagenproduktion i samband med Kalcium Hydroxiapatit (CaHa). Resultatet blir en fastare fylligare och yngre hud.

 

7500 kr

Tear Trough

Tear Trough är en fillerbehandling med Hyaluronsyra filler mot insjunkning/mörka linjer under ögonen. Om volymen/fettvävnaden under ögonpartiet försvinner kan det uppstå skuggningar som visar sig som mörka ringar under ögonen. För att återfå volym och därmed mindre mörka fåror under ögonen, kan en fillerbehandling som tear trough vara lämplig.

 

4000 kr

Profhilo 

Paket på 2 behandlingar

Profhilo är en form av flytande filler som på samma vis består av hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen. Bioremodelling är ett innovativt koncept för antiaging som motverkar slapphet i huden. Profhilo är biokompatibel och integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden.

 

3500 kr

6000 kr

Läppförstoring med Filler 0,55 ml Juvederm Smile

 

2500 kr

Kindkonturering med Filler 1 ml

 

3500 kr

Nasolabialveck med Filler 1 ml

 

3500 kr
Käklinje Ansiktskonturering 2 ml 5500 kr

 

Prisexempel med Vistabel ”skönhetsbotox”

Det har en lokalt muskelblockerande effekt så att muskeln får en minskad förmåga att röra sig och sedan slappnar av. Injektionen med botulinumtoxin blockerar signalöverföringen mellan nerv och muskel, vilket minskar muskelns förmåga till sammandragning och rynkan slätas ut. Genom knappt kännbara tunna nålstick injiceras Skönhetsbotox i avsett behandlingsområde. Ingen bedövning behövs. Vid behandlingen så sprutas en mycket liten mängd in i de muskler man vill minska spänningarna i och påverkar endast det område där det sprutas in. Vanligen behandlas rynkor och veck i pannan, bekymmersrynkan och kråksparkarna vid ögonen (ögonområdet), nerdragna mungipor och vissa rynkor på halsen.

Det tar 3-4 dagar innan behandlingen börjar verka och 1-2 veckor innan man får full effekt. Skönhetsbotox försvinner ur kroppen efter 4-6 månader men resultatet av behandlingen varar ytterligare några månader. Det är därför lämpligt att upprepa behandlingen 2-3 gånger per år för bibehållen effekt. Kombinera gärna detta med Filler för bättre resultat. Även bra behandling av kronisk migrän och spänningshuvudvärk.

 

Behandling Pris

Bekymmersrynkan Glabella
 

2500 kr
Pannan

2700 kr
 

Kråksparkar vid ögonen
 

2700 kr
 

Glabella + Pannan
 

3500 kr
 

1 område 2500 kr
2 områden samtidigt 3500 kr

3 områden samtidigt

4500 kr  

Endast Konsultation - Injektionsbehandling

Om du väljer att göra en injektionsbehandling i samband med konsultationen så ingår det i behandlingspriset och kostar därför inget.

 

300 kr

 

- En behandling är enkel och tar omkring 15-30 min.


- Det kan sticka till och spänna lite under behandlingen men det tar bara några minuter. Efteråt kan det bli en lätt svullnad och även mindre blåmärken som försvinner på några dagar. 


-Långvarig men inte bestående effekt.


- Naturligt och säkert med mycket låg risk för biverkningar.