Hud, kropps och skönhetsvård för henne och honom

OM BROMMA COSMETIQUE

Bromma Cosmetique är en skönhetssalong som har det mesta inom hud, kropps och skönhetsvård som vårdar ditt yttre och inre!

Här kan du skämma bort dig själv i en lugn och avslappnad miljö med engagerad, kunnig och serviceinriktad personal där du alltid är i fokus. Upplev lyx, harmoni och välmående i alla dina sinnen och hos oss lämnas du aldrig oberörd i kropp & själ!

Vi använder endast högkvalitativa produkter såsom Esse Probiotic Skincare, Tebiskin, Synchroline och Nannic. Salongen har funnits i över 30 år på Spångavägen 25 och togs över av Sandra och Ellinor december 2007. Idag drivs salongen enbart av Sandra. Tillsammans med henne jobbar härliga kollegan Lidiia. Vi skräddarsyr alltid din behandling efter dina behov, förutsättningar och problemområden. Då vi lägger störst vikt på det som du behöver ha hjälp med. Därför är varje behandling individuellt anpassad efter just dina behov och önskemål för att uppnå bästa resultat och upplevelse! Här blir du omhändertagen från topp till tå i en harmonisk och rogivande miljö.

 

Vi ser fram emot att få ta hand om dig!

 

 

 

SANDRA

Sandra är Auktoriserad Hud & Spaterapeut med internationell Cidesco examen från Elisabethskolan med 16 års erfarenhet. Salongsägare och medlem i SHR.

 

LIDIIA

Lidiia är Auktoriserad Hudterapeut med internationell Cidesco examen från Yrkeshögskolan 2020. Medlem i SHR. Hon har stor erfarenhet och har arbetat inom branschen i 15 år.

 

SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) är en sammanslutning av auktoriserade hudterapeuter i Sverige. Det är en rikstäckande branschorganisation utan facklig eller politisk tillhörighet, som arbetar för att höja och vidmakthålla kompetensen och kvalitetsnivån inom hudvårdsyrket.

 

CIDESCO (Comité International d´Esthétique Et De Cosmétologie) är en internationell komitté som finns i 33 länder och examinerar hudteraputer. Ett CIDESCO diplom garanterar högsta utbildningskvalitet inom hudvård och kosmetik.

 

Vi är självklart medlemmar i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) där medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. Vi arbetar efter våra etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring. Genom SHR kan du som kund veta att du går till en försäkrad Auktoriserad Hudterapeut. Genom vårt medlemskap i SHR vet du också att vi ständigt går fortbildningar och hänger med i den snabba utvecklingen som sker i vår bransch.

 

Välkommen att boka tid, handla produkter i salongen, köpa presentkort eller få rådgivning om hudvård och kosmetik!

 

NU ÄR DET DAGS ATT FYLLA PÅ MED FLER KOLLEGOR HOS OSS! DÄRFÖR SÖKER VI EN FRISÖR TILL EN FÖRMÅNLIG HYRA AV STOL, EN TILL HUDTERAPEUT 2-3 DAGAR PER VECKA (KONSULTUPPDRAG) OCH EN NAGELTERAPEUT. TROR DU ATT DU SKULLE PASSA I VÅRT HÄRLIGA GÄNG? ELLER JOBBAR DU MED NÅGOT ANNAT I BRANSCHEN SOM DU TROR SKULLE PASSA IN HOS OSS, ÄR DET SÅKLART OCKSÅ VÄLKOMMET!