Hud, kropps och skönhetsvård för henne och honom

PRESENTKORT
- en upplevelse som är den bästa presenten att ge bort eller få

Ge bort ett presentkort på en behandling eller valfritt belopp - lyxigt och väldigt uppskattat!

Gör någon glad - Ge bort en skön och lyxig upplevelse för kropp & själ till någon du tycker om!

En fin gåva som passar till alla vid alla tillfällen och som alltid är en lika uppskattad present.

Ett presentkort hos oss finns att köpa i valfri valör och är giltigt 1 år från inköpsdatum och gäller på både behandlingar och produkter. Presentkortet köps på en valfri summa och inte på en specifik behandling. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i behandlingsmenyn samt prisändringar. Du kan köpa presentkortet antingen hos oss på salongen eller köpa det smidigt och enkelt online här på: BOKADIREKT och få det mailat till din E-postadress som du sedan kan skriva ut.

 

Skäm bort dina nära och kära och låt oss få ta hand om henne/honom som får en totalupplevelse för alla sinnen!

 

FRISKVÅRD

Regler för att nyttja friskvårdsbidrag till behandling Enligt Skatteverkets regler gäller; Du får använda friskvårdsbidraget för behandling som är avstressande eller motverkar ömhet och stelhet. SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) har utrett frågan med Skatteverket angående vilka behandlingar hos en hudterapeut som det går att nyttja sitt friskvårdsbidrag till.

• Det är upp till arbetsgivaren att bedöma om den behandling som du som anställd vill använda ditt friskvårdbidrag till uppfyller det som krävs utifrån den lagstiftning som finns.

• När du som anställd begär ersättning för friskvård så måste det framgå av kvittot vad det är för typ av behandling du har betalat för. Detta för att arbetsgivaren ska kunna bedöma om aktiviteten är godkänd som friskvård eller inte.

• Kvittot måste alltså innehålla det som faktiskt utförts. Det är urkundsförfalskning att skriva något annat på kvittot än det som faktiskt utförts och det är ett lagbrott med fängelse på straffskalan.

• Om din arbetsgivare inte godkänner behandlingen så blir det en konflikt mellan dig som anställd och din arbetsgivare. Det är alltså inte salongen som blir återbetalningsskyldig till arbetsgivaren om denna inte godkänner behandlingen som skattefri friskvård.

 

Tips! Stäm av med din arbetsgivare att vald behandling är tillåten enligt arbetsgivarens bedömning innan bokning/betalning med friskvårdsbidrag sker.

/Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

 

Har du använt ditt årliga friskvårdsbidrag?

 

Har du inte hunnit använda din friskvårdspeng före årssskiftet? Vi löser in dem mot ett personligt friskvårdskort hos oss att utnyttja till gällande behandlingar.

Vi tar emot betalningar genom Epassi och Edenred för olika friskvårdsbehandlingar såsom massage, ansiktsmassage och fotvård! På vår Bokadirekt sida hittar du fliken längst ner som heter Friskvårdsbehandlingar. Där har vi behandlingar som är avstressande och som motverkar stelhet och ömhet. Har du inte möjlighet och använda ditt friskvårdsbidrag vid årets slut, så går det att ordna, genom att lösa in summan mot ett personligt presentkort hos oss och sedan ha summan innestående och använda det inom ramen av 3 månader. Observera att Friskvårdsbidraget är personligt och inte kan överlåtas till någon annan. Du kan även lösa in en summa och få ett personligt presentkort och kvitto som du kan redovisa. OBS! Du ska inte lösa in/dra pengar i förskott genom ditt Epassi-konto, utan det görs i samband med att du kommer på din behandling!