Hud, kropps och skönhetsvård för henne och honom

Produktnyheter

Vårt produktsortiment kan du läsa mer om här

 


 

Xlash Holiday - The Starry Eyes Kit - 699 Kr!

En perfekt present till någon du tycker om eller varför inte till dig själv!

Xlash ögonfransserum (1 ml) för längre, starkare och friskare fransar.

Rejuvenating Eye Gels som minskar svullnad i ögonområdet och boostar fuktnivåerna.

Xlash Mascara som böjer, formar och förlänger fransarna till nästa nivå.


 

WiQo Restructuring Vitamin Cream är en antioxiderande, antiåldrande och antirynk kräm. 1595 Kr!


Den innehåller Hydroxypinacolone Retinoate – en direkt föregångare till retinolsyra och är del av en ny generation retinoider, som är mer effektiva än retinol men skapar mindre hudirritation, och högkoncentrerad Vitamin C i en vattenfri lösning, för att bevara dess kvalité – vilken har en välkänd utjämnade effekt för hudtonen och antioxiderande egenskaper.

Tack vare denna exklusiva kombination, ger WiQo Restructuring Vitamin Cream en generell förbättring på ljusåldrad hud, ger elasticitet och fasthet till huden, utan de fruktade sidoeffekter som associeras med andra kosmetiska retinolprodukter. Addera den till din skönhetsrutin tillsammans med de övriga WiQo Dermokosmetiska produkterna idag.

INDIKATIONER
Lämplig för ansikte, hals, dekolletage och händer. Den motverkar och bekämpar tecken på hudens åldrande.


 

Synchroline Closebax Cream - 395 Kr!

 

Rikt återfuktande och lugnande kräm, avsedd för torr och fjällig hud, med fuktbevarande egenskaper. Produkten stärker hudens barriär och ger ökad motståndskraft. Reducerar känslighet för miljöpåverkan och har bakterie- och svamphämmande egenskaper. Closebax Cream är mild, lugnar effektivt irriterad hud och minskar rodnad. Idealisk klimatkräm och förbättring vid ultratorr hud, eksembenägen hud och yttorr acne.

 

Synchroline Closebax Shampoo - 245 Kr!

 

Ultramilt shampoo för tunt och fint hår. Hår med torr hårbotten och hårbotten med mjäll. Produkten minskar talgproduktionen, lugnar irriterad hårbotten och reducerar klåda. Closebax Shampoo stärker och vårdar hårets struktur. Ger ren fräsch känsla med glans och fyllighet.

 

Synchroline Closebax Scalp Fluid - 215 Kr!

 

Koncentrerard lösning för fet, irriterad hårbotten med eller utan klåda. Produkten minskar talgproduktionen, lugnar irriterad hårbotten och reducerar klåda.Closebax Scalp Fluid har förstärkta egenskaper att mildra inflammation, vårdar och stärker hårbotten och dess barriär.